torsdag 30. juli 2009

Den siste uka har vært ganske så travel for søstrene Heggset. De har nemlig begynt å bli kjent med andre barn i nabolaget her. 

Den første måneden har vært spennende og bra, og vi har opplevd veldig mye. Jentene har tatt veldig godt hånd om hverandre og leika veldig fint sammen. Allikevel hadde vi begynt å føle behovet for lekekamerater nå. Begynte å bli litt rastløse av å tilbringe sommerferien midt i storbyen uten å ha andre venninner enn sine egne søstre... Derfor var det veldig kjærkomment da ei burmesisk dame i nabolaget tok kontakt med oss. Datra hennes, Mandy, skal begynne i Maries klasse til høsten, og da er det jo kjempefint at de kan få bli kjent nå før skolen starter. De to blir de eneste jentene i klassen, så gjett om Mandy er glad for at Marie har kommet! Gjennom denne familien har vi også blitt kjent med flere andre, bla Emily, som skal gå i Kristines klasse. 

Så nå er det full fart om dagene. Det lekes, det tegnes, det pusles, og jeg vet ikke hva. Aller mest er nok svømmebassengene ivrig brukt. Og her i huset er det ihvertfall fire jenter som sovner godt når kvelden kommer. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar